Hart voor Waddinxveen


Zomerzangavonden 2011 PDF Afdrukken E-mailadres
zondag, 05 juni 2011 16:22

Met veel plezier organiseert het interkerkelijk platform ?Hart voor Waddinxveen? alweer voor het zesde jaar de ?Zomerzangavonden?. Deze worden gehouden in gebouw De Hoeksteen aan de Esdoornlaan 4. Ook dit jaar weer vier avonden en wel op:

  • 29 juni met Marco Vos - orgel, Elian de Wild - fluit en Mieneke Brouwer - harp
  • 13 juli met een zang en muziekgroep van het Leger des Heils uit Terneuzen onder leiding van de fam. van Essen
  • 20 juli met de landelijk bekende zangmuziekgroep Gideon
  • 3 augustus met Bart Oosterom - orgel en Elian de Wild - fluit

Vanuit welke kerkelijke achtergrond dan ook, iedereen geniet mee van vier avonden vol met zang en muziek met vertrouwde en graag gezongen geestelijke liederen uit allerlei liedbundels. Soms kan, door welke oorzaak dan ook, de zomer een wat eenzame periode zijn. Kom dan juist zomaar op een doordeweekse avond, de graag gezongen en vertrouwde geestelijke liederen uit allerlei zangbundels met elkaar zingen.

De toegang van alle avonden is gratis. Wel is er een collecte voor de onkosten waarvan de meeropbrengst gaat naar hulp voor vrouwen in Oost Congo. Als gevolg van de oorlog aldaar hebben heel veel vrouwen onvoorstelbaar veel leed te verduren. Stichting Proplan start hier een landbouwproject zodat de bittere armoede echt wordt bestreden, er eten is en daardoor een bescheiden inkomen mogelijk is. Dan kan ook een kind weer naar school enz.
?
De avond begint om 19.30 uur en ?De Hoeksteen? is open vanaf 19.00 uur. De organisatie is in handen van het interkerkelijk platform ?Hart voor Waddinxveen?. Na afloop is er tijd voor een gezellig samenzijn onder het genot van koffie en thee.

Kent u ook andere mensen die deze avond graag zouden willen bijwonen? Fijn als u hen hierop attent wilt maken. Voor telefonische info belt u naar Willem Pronk, 06 24 90 51 40

Iedereen hartelijk welkom, we zien uit naar uw komst!

Laatst aangepast ( dinsdag, 21 juni 2011 19:18 )