Hart voor Waddinxveen


Zomerzangavonden in Waddinxveen PDF Afdrukken E-mailadres
woensdag, 03 mei 2017 09:55

Ook dit jaar worden er weer vier 'Zomerzangavonden' georganiseerd. Steeds op de woensdagavond, de aanvang is om 19.30 uur in gebouw 'De Hoeksteen' aan de Esdoornlaan 4.
De eerste avond is op 12 juli met Jan Verzaal uit Waddinxveen achter het orgel. Vervolgens op 26 juli met de Zang en Muziekgroep Gideon uit Hoornaar. Op 9 augustus musiceert Bart Oosterom die regelmatig in De Rank het orgel bespeeld. De laatste avond is 23 augustus met Margreet Zandbergen op het orgel die zich laat vergezellen van meerdere muzikanten.

De avonden zijn interkerkelijk, gaan uit van het platform 'Zomerzangavonden Waddinxveen' en deze avonden mogen jaar in jaar uit een groeiende belangstelling ervaren.

De liederen zijn heel herkenbaar en ook nu zullen die voor veel mensen tal van herinneringen oproepen. Iedereen is van harte welkom en vooral die mensen die, om welke reden dan ook de zomer als een niet altijd gemakkelijk periode ervaren.
Vanuit welke (kerkelijke) achtergrond dan ook, geniet mee om zomaar op een doordeweekse avond de graag gezongen en vertrouwde geestelijke liederen met elkaar te zingen.

De toegang van alle avonden is gratis. Er is wel een collecte voor de onkosten waarvan de meeropbrengst gaat naar de Stichting Proplan die dit jaar 20 jaar haar goede werken volvoert. Doel is om in een dorpje in Bosni?, met alleen vluchtelingen, voor de kinderen een goede speelplek te maken.

'De Hoeksteen' is open vanaf 19.00 uur. Voor meer informatie kunt ook kijken op www.hartvoorwaddinxveen.nl Voor contact: bel naar P. van der Laarse 0182-617833 of naar 06-43812705. Een e.mail kan naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Na afloop is er tijd voor gezellig samenzijn onder het genot van koffie en thee. Kent u ook andere mensen die deze avond graag zouden willen bijwonen? Fijn als u hen hierop attent wilt maken.

Laatst aangepast ( woensdag, 03 mei 2017 09:59 )