Hart voor Waddinxveen


Lezing 30 augustus door Richard Groenenboom PDF Afdrukken E-mailadres
maandag, 27 mei 2024 13:37

Op vrijdag 30 augustus 2024 wordt er een lezing gegeven vanuit Woord voor Waddinxveen door Richard Groenenboom als woordvoerder van SDOK in Nederland.

De toegang is gratis wel is er een collecte ter bestrijding van de kosten.

 

Verder info (zie ook de hier downloadbare flyer).

Ingedut of toegewijd?

Kom en luister naar verhalen die inspireren en wakker schudden

Richard Groenenboom werkt als woordvoerder en spreker bij SDOK (Stichting De Ondergrondse Kerk), een organisatie die zich inzet voor vervolgde christenen. De afgelopen jaren sprak hij wereldwijd talloze vervolgde christenen die hem veel leerden over geloven en getuigen onder moeilijke omstandigheden.

We hebben Richard gevraagd voor een wake-up call en om ons toe te rusten met inspirerende verhalen over vervolgde christenen. Richard is een  onderhoudend spreker en een boeiende verhalenverteller. Het belooft dan ook een onvergetelijke avond te worden, die je niet mag missen. De bijeenkomst start D.V. 30 augustus om 20:00 en zal bestaan uit een mengeling van uiteenlopende verhalen, met na de pauze een vragenbespreking. De avond wordt informeel afgesloten met een drankje en wat versnaperingen.

De bijeenkomst wordt georganiseerd door de praktisch ingestelde werkgroep ‘Woord voor Waddinxveen’. De toegang is vrij. Ter dekking van de kosten (voor zaalhuur, spreker, koffie, thee en drankje) wordt een collecte gehouden, waarbij het eventuele overschot bestemd is voor het werk van SDOK. Iedereen die zich wil laten inspireren door ‘de vervolgde kerk’ is van harte welkom.

Laatst aangepast ( maandag, 27 mei 2024 13:50 )