Hart voor Waddinxveen


Ook gouden bondscoach viert Kerst=Feest! PDF Afdrukken E-mailadres
maandag, 08 december 2008 09:24

Op woensdagavond 24 december a.s. organiseert het platform Hart voor Waddinxveen in samenwerking met een aantal kerken in de Waddinxveense sporthal De Dreef Kerst=Feest 2008. Deze bijzondere Kerstvieringen worden verrassend anders dan de vorige vijf edities.

Van 14.00 tot 15.30 uur is het tijd voor een groots doe-mee-feest voor kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar. Samen zingen en spelen, maar ook kijken en luisteren naar wat poppen hen te vertellen hebben. Om 19.00 uur en om 21.30 uur start Kerst=Feest 2008. In verband met de enorme belangstelling voor Kerst=Feest in de afgelopen jaren, heeft de organisatie ervoor gekozen om ?Waddinxveen Zingt? op Kerstavond door een tweede Kerst=Feest te vervangen. Deze is dus gelijk aan de eerste viering van die avond. De toegang tot de sporthal is voor het eerste feest vanaf 18.15 uur en voor het tweede vanaf 21.00 uur geopend.
Spreker is dominee Menno Zandbergen. De talentvolle gospelzanger Ramon Plakke treedt op en begeleidt met zijn band de samenzang. Ronduit bijzonder is de medewerking van Robin van Galen. Deze oud-bondscoach behaalde samen met het dameswaterpoloteam afgelopen zomer in Beijing het felbegeerde goud. Een prestatie van formaat waarvoor hij veel opzij heeft moeten zetten, maar waarvoor hij ook zijn team en bovenal God heel dankbaar is. Hij vertelt waartoe geloof kan leiden.
In verband met de te verwachten drukte en de beperkte parkeergelegenheid adviseert men de bezoekers van Kerst=Feest 2008 te voet of met de fiets naar de sporthal te komen. De toegang tot de drie feesten is gratis. Via een collecte wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd. Belangstellenden kunnen voor meer informatie terecht op de website www.kerstisfeest.nl

Laatst aangepast ( maandag, 08 december 2008 09:31 )