Hart voor Waddinxveen


Inspirerende paasontmoeting in Waddinxveen PDF Afdrukken E-mailadres
maandag, 09 maart 2009 18:23

Dit mag u niet missen! Op zondag 12 april organiseert het platform Hart voor Waddinxveen een boeiende Paasontmoeting in de Ontmoetingskerk aan de Groensvoorde in Waddinxveen. Er is medewerking van het nu al befaamde Alphens Kozakkenkoor onder leiding van de Russische dirigent Arkadi Gankin en er is een muziekensemble onder leiding van Peter Burger. Een naam die borg staat voor een hoog muzikaal nivo. De aanvang is om 15.00 uur en de zaal gaat open om 14.15 uur.

Wat kan u verwachten: Na diverse succesvolle optreden binnen en buiten Alphen aan den Rijn verleent dit Kozakkenkoor haar medewerking op de eerste paasdag. Hoewel dit koor nog maar twee jaar bestaat is hun optreden zeer succesvol. Steeds is het een uitverkochte zaal en is het publiek razend enthousiast. Met hun geschoolde mannenstemmen nemen zij u mee in de Russische (paas-) liederen en ballades. Houdt u van zingen? Ook dan komt u aan uw trekken, want met Pasen is er natuurlijk ook samenzang van de bekende passie- en paasliederen. Voor de begeleiding hiervan tekent een muziekensemble onder de bezielende leiding van niemand minder dan Peter Burger. Hij is naast een zeer bekwaam musicus ook dirigent van diverse koren en verleent regelmatig zijn medewerking aan radio en tv optredens en de opnames van CD?s. Zelf zal hij het orgel bespelen en maken andere musici van naam het ensemble compleet met piano, fluit, viool en koperblazers.

Bij enkele liederen zal ds. Menno Zandbergen kort ingaan wat Pasen anno 2009 betekent in een samenleving waar alle zekerheden die we dachten te hebben zomaar afbrokkelt. Daarnaast zijn er twee korte interviews met twee Waddinxveense vrouwen, Suzanne Hetyey, oprichtster van de stichting Care for Family (vergelijkbaar met de Voedselbank) en Rietje Vaesen die meer dan 40 pleegkinderen heeft grootgebracht. Hun medewerking zal zeker gaan bijdragen tot een gevarieerd en boeiend programma.

Al met al, kom het meemaken! Iedereen is hartelijk van harte welkom, de toegang is gratis, wel is er een collecte voor de onkosten.

Na afloop gezellig bijpraten met koffie of thee., het is echter aan te raden om er op tijd bij te zijn want vol is ...?vol

Tip: de parkeerruimte is beperkt,? Kom daarom met de fiets of lopend wat bovendien nog goed is voor het milieu.

De organisatie is in handen van het interkerkelijke platform Hart voor Waddinxveen. Meer informatie is te lezen op www.hartvoorwaddinxveen.nl of u belt naar het algemene informatienummer 0182-613179.? b.g.g. 06-53126203

Laatst aangepast ( donderdag, 12 maart 2009 08:47 )