Hart voor Waddinxveen


Zomerzangavonden 2009 PDF Afdrukken E-mailadres
dinsdag, 23 juni 2009 21:36

Vier 'Zomerzangavonden' in Waddinxveen

Zomer, veel mensen trekken erop uit. Toch is het niet vanzelfsprekend? dat dit voor iedereen van toepassing is. Door wat voor oorzaak dan ook zijn sommige mensen aan huis gebonden en ervaren door de afwezigheid van hun familie de zomer niet altijd als een gemakkelijke tijd. Juist voor hen is het een welkome onderbreking om in die vakantieperiode, zomaar op een doordeweekse avond, de graag gezongen en vertrouwde geestelijke liederen uit allerlei zangbundels met elkaar te zingen.
Uiteraard is iedereen welkom die van zingen houdt temeer omdat het zingen centraal staat en er steeds medewerking is van enthousiaste musici zoals Peter Burger, familie Van Essen, Bart Oosterom en de zang en muziekgroep Gideon.

Het interkerkelijke platform 'Hart voor Waddinxveen' organiseert voor de vierde keer met veel plezier deze ?zomerzangavonden? waar heel wat mensen reikhalzend naar uitzien. U? bent dus van harte uitgenodigd om dit jaar opnieuw, of voor het eerst, uw hart op te halen met een uurtje heerlijk zingen.
De vier avonden zijn steeds op de woensdagen: 15 juli, 29 juli en op 12 en 19 augustus.
De locatie is gebouw ?De Hoeksteen? aan de Esdoornlaan in Waddinxveen. De avonden beginnen om half acht en na afloop is er gelegenheid voor een gezellig praatje onder het genot van een kopje koffie.

De toegang is gratis, wel is er een collecte voor het dekken van de onkosten. De meeropbrengst is voor een ouderenproject? in voormalig Joegoslavi? (meer informatie o.a. op www.stichtingproplan.nl).

Voor meer informatie over de 'zomerzangavonden' kunt u kijken op? www.hartvoorwaddinxveen.nl of bel (0182) 61 31 79 en b.g.g 0653 126203. Bent u slecht ter been en zou toch graag deze avonden willen bijwonen? Bel dan eveneens naar dit telefoonnummer zodat gekeken kan worden naar een vervoersmogelijkheid.

Kom ook een uurtje heerlijk zingen, weet u welkom en maak ook anderen attent op deze vier fijne avonden.

Laatst aangepast ( dinsdag, 23 juni 2009 21:43 )